Kulturdag og Arkivernes Dag

AktiviteterPosted by Britta Elise Burskov Sunday, November 09 2014 16:16:11

Slægtshistorisk Forening har haft "Åben Hus" to lørdage i træk.

Lørdag den 1. november 2014 da Brønderslev Midtby havde Kulturdag - Hvor Biblioteket, Kulturskolen, Arkivet og Slægtshistorisk Forening bød på en oplevelse indenfor temaet se, smage og opleve. Vi (Conni, Kirsten og undertegnede) havde en lind strøm af gæster det meste af dagen, og fik lejlighed til at fortælle om alt indenfor slægtsforskning.

Igen lørdag den 8. november havde vi "Åben Hus", da det den dag var Arkivernes Dag i hele landet.

Da dagen var forbi kl. 16 måtte vi konstatere, at kun en enkelt i løbet af dagen fandt vej til vores lokaler. Leif, Jens, Jan, Conni og undertegnede havde en hyggelig dag, men vi ville gerne have haft nogle interesserede slægtsforskere indenfor.

• Comments(0)//blog.slaegtshistoriskforeningforbroenderslevegnen.dk/#post25