JULEMØDE 2014

AktiviteterPosted by Britta Elise Burskov Wednesday, December 10 2014 22:10:08

Tirsdag den 2. december havde vi vores faste tilbagevendende julemøde i Sognegården i Brønderslev. Poul Erik Andreasen fra Lokalhistorisk Arkiv kom og fortalte om det gamle Brønderslev samtidig med, at han viste film og billeder fra 30erne op til 70erne.

Det blev en spændende aften, hvor der mange gange fra forsamlingen lød en genkendelsens glæde over de gamle billeder af personer, bygninger og gader. Selv om man ikke er født i Brønderslev, er det alligevel spændende at se byen, som den engang har set ud.

29 medlemmer havde fundet vej til aftenens arrangement, hvor der også blev serveret kaffe, julegløgg og æbleskiver.

• Comments(0)//blog.slaegtshistoriskforeningforbroenderslevegnen.dk/#post27