Julemøde

AktiviteterPosted by Britta Elise Burskov Thursday, December 10 2015 13:52:01
Tirsdag den 1. december afholdt vi vores årlige julemøde i Sognegården. Aftenens foredragsholder var bestyrelsesmedlem Kirsten Nielsen, som fortalte om Allerup-drengene, som hun gennem sin far er i familie med.

Kirsten har brugt mange timer på Rigsarkivet i Viborg, hvor hun har samlet alle historierne om Allerup-drengene og deres moder, som spillede en stor rolle i alt hvad drengene foretog sig. Det var ikke kun tyverier i omegnen, drengene blev dømt for,
de brændte også Bakkegården af et par gange, og endelig endte den ældste af drengene som morder.

Kirstens historie viser, at man finder mange spændende ting, når der skal "kød" på slægten.

Det var en fin aften, og efter foredraget nød 34 medlemmer gløgg og æbleskiver -
og snakken gik lystigt.

Dejligt med god opbakning til vores julemøde.

• Comments(0)//blog.slaegtshistoriskforeningforbroenderslevegnen.dk/#post34