Udflugt til Østervrå Lokalhistoriske Forening

AktiviteterPosted by Britta Elise Burskov Saturday, April 30 2016 14:21:28
Tirsdag aften den 26. april gik turen til Østervrå Lokalhistoriske Forening.
15 medlemmer havde meldt sig til turen - vi kørte samlet i egne biler.
Vi blev modtaget af formanden Vivi Dybdal og fem andre, som alle var klar til at hjælpe os med eventuelt at finde noget om vores aner.

Der blev kigget i folketællinger, mapper med billeder, bøger fra reolerne og i kartoteksbokse. Overalt på væggene hang der billeder af gårde fra sognet.

Snakken gik også henover bordene.

En bog om gårdmalerier bliver studeret.

Her kigges i "arkivet" - Østervrå Lokalhistoriske Forening huser ikke "ting og sager" - kun æsker med papir, mapper, bøger og billeder.

Nu ved vi, hvad foreningen har, og kan derfor vende tilbage og måske finde noget om vores aner.

• Comments(0)

Fill in only if you are not real