Viborg-tur

AktiviteterPosted by Connie Rasmussen Sunday, November 06 2016 10:59:39
TORSDAG d.3. november 2016, var vi en lille gruppe på 4 personer der tog efterårs turen til Viborg.

Det første der skulle ske da vi kom derned, var det indskrivnings-system, hvor vi skulle vise billedlegitimation og sundhedskort, som så blev scannet og man valgte sin egen pinkode. Sundhedskort og pinkode skal herefter bruges hver gang vi besøger arkivet.

Derfor er der ingen ind - og udskrivning i bogen ved skranken - MEN pc og øvrige ting som vi medbringer skal stadig tjekkes.

Alle 4 fik lidt med hjem.

Mvh. Connie smiley

• Comments(0)

Fill in only if you are not real